Privatlivspolitik, Vilkår, Cookies

Her kan du læse, hvordan vi håndterer dine personoplysninger, som vi har, fordi du har abonneret på vores nyhedsbrev eller bedt om oplysninger el. lign. og om vores hjemmeside

Privatlivspolitik

Her kan du læse, hvordan vi håndterer dine personoplysninger. Alle slags oplysninger og informationer, der, der på en eller anden måde kan henføres til dig er Personoplysninger. De oplysninger, som vi behandler, kan vi have fået fra dig eller fra andre i forbindelse med at du er tilmeldt dig et arrangement, har valgt at modtage vores nyhedsbrev, har anmodet om materialer eller flere oplysninger. For personoplysninger om ansatte findes internt en separat beskrivelse..

Desuden benytter hjemmesiden her cookies. Nogle af dem har til formål at forbedre vores markedsføringsindsats, og for enkelte kan personhenførbare oplysninger indgå. Specifikt om disse cookies og deres funktion, læs venligst nederst på siden, hvor Cookiebot løbende scanner og opdaterer for os.

Dataansvarlig

Strator A/S er dataansvarlig for de oplysninger, som opsamles om kunder og sørger for at behandling af personoplysninger sker i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning. 

Opbevaring

sikkerhed

Vi opbevarer vores dokumentation – herunder dine data – sikkert og fortroligt og kun rent undtagelsesvist på papir (ved krav om GxP-compliant signaturer). Derved er sikkerheden om dine data i høj grad baseret på de teknologier, vi har valgt og vores brug af dem. Center for cybersikkerhed anfører i forbindelse med cloudbaserede samarbejdsteknologier den tommelfingerregel at vælge store anerkendte teknologileverandører med et godt ry, hvis man ikke selv har mulighed for at lave en fyldestgørende sikkerhedsevaluering. Vi har lyttet til rådet og omhyggeligt udvalgt de herunder anførte teknologier. 

IT Systemer

De oplysninger og behandlinger, der herunder er beskrevet, finder sted i et eller flere af flg tre IT systemer, der alle tre er cloudbaserede.

ActiveCampaign er vores mailingsystem, som bruges til udsendelse af nyhedsbreve og materialer. ActiveCampaigns privatlivspolitik. De personer, der arbejder med salg og markedsføring for Strator, kan have adgang til disse data.

Hubsport er vores CRM system i hvilket vi registrerer og styrer vores kundeservice. Hubspots privatlivspolitikDe personer, der arbejder med salg og markedsføring for Strator, kan have adgang til disse data.

Microsoft Office 365 er vores platform for mail, dokumentation, samarbejde og opgavestyring. Microsofts erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger. Alle, der arbejder for Strator, kan have adgang til disse data.

De forskellige typer behandling

RegIStrering af oplysninger

.Ved henvendelser via telefon, mail eller diverse forms på Strators hjemmesid,e bliver de oplysninger, du har givet os registreret. Formålet med registreringen er, at kunne kommunikere med dig, levere og fakturere.

,Vi gemmer følgende oplysninger, hvis du har afgivet dem:

  • Navn
  • Arbejdsplads
  • Arbejdsadresse og evt. EAN
  • E-mail
  • Telefonnummer
  • Samtykker fx ved. vedr. nyhedsbrev
  • Hvilke af vores gratis materialer, du har bedt om
  • Mails og noter om faglige samtaler

Desuden kan dit navn og evt kontaktoplysninger optræde i leverancedokumentation. 

Udsendelse af Markedsføringsmails

Hvis du har samtykket til modtagelse af nyhedsbreve eller faglige artikler, vil du modtage disse via e-mail, når de udkommer.

Har du anmodet om materialer, vil du modtage materialerne på e-mail og, afhængigt af materialet, en eller flere opfølgende mails vedrørende materialet eller lignende materialer. 

Uønskede markedsføringsmails

Vi har den hensigt og det mål, at vores materialer og mails giver værdi for dig. Men skulle du ikke ønske at modtage dem, kan du kan til enhver tid trække dit samtykke til nyhedsbreve tilbage. Det kan gøres via en afmeld mulighed i footeren på vores nyhedsbrev. 

Vil du ikke modtage opfølgende mails vedrørende materialer, kan du frabede dig det ved at skrive til os på info@strator.com.

Behandling i forbindelse med KUNDEsamarbejde - salg og leverance

Vi registrerer og opbevarer kontaktinformation samt mails og noter om faglige samtaler, leverancer, supportsager, salgsforespørgsler, tilbud osv med vores kunder og potentielle kunder i forbindelse med vores arbejde med at først sælge og derpå levere. 

Vi opbevarer tllbuds-, salgs-, projekt- og leverancedokumentation i Microsoft Office 365 både før, under og efter leverancen, med henblik på at kende din virksomhed og vores fælles historik så godt som muligt og til enhver tid at kunne fagligt supportere det leverede. I dokumentationen vil der typisk være navne og evt kontaktoplysninger på personer, som har indgået i samarbejdet. 

Indsigt, berigtigelse og Sletning

Hvis du vil have indsigt i de oplysninger, vi behandler om dig, hvis du vil have rettet oplysninger om dig, som du ikke mener er korrekte, hvis du gerne vil have dine oplysninger slettet, eller hvis du vil trække et samtykke tilbage, skal du blot henvende dig til os på info@strator.com. Vi vil hurtigst muligt besvare, korrigere eller slette. Sletning vil ske i det omfang, vi kan og  under respekt for andre regler (fx bogføringsloven).

Deling med tredjepart

Vi deler og videresælger ikke de indsamlede og opbevarede oplysninger med tredjemand.

I forbindelse med rådgivning og revision vil oplysninger kunne være en del af det materiale, pågældende gennemser for os.

I forbindelse med brug af eksterne konsulenter eller samarbejdspartnere kan vi videregive enkeltstående oplysninger som fx kontaktoplysninger med det formål, at pågældende kan udføre sin opgave. Vedkommende vil arbejde under Strators instruks og retningslinjer.

Spørgsmål og Klage

Hvis du har nogle spørgsmål til vores behandling af dine personlige oplysninger eller er utilfreds hermed, er du til enhver tid velkommen til at kontakte os.

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, så kan du klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 1300 København K, tlf.: 33193200, eller via e-mail: dt@datatilsynet.dk

Vilkår for brug af hjemmesiden

Brug af dette websted er underlagt følgende vilkår for brug:

  • Indholdet af siderne på denne hjemmeside er kun til din generelle information og brug. Det kan ændres uden varsel.
  • Hverken vi eller nogen tredjepart giver nogen garanti eller taget noget ansvar ifht din brug af oplysningerne her på hjemmsiden.
  • Der er på denne hjemmeside materialer der er vores copyright, og du er derfor velkommen til at bruge og dele det, men kun med specifik henvisning til os.
  • Denne hjemmeside indeholder links til andre hjemmesider.Disse links findes for din bekvemmelighed for at give yderligere oplysninger, men vi påtager os intet ansvar ifht indholdet på den hjemmeside vi henviser til.

Cookies på hjemmesiden