Category Archives: Persondataforordningen

Oprydning i Gamle Dokumenter – Del 3

Oprydning i backlogs af dokumenterDokumenter, der ikke er styr på – ofte på fællesdrev og i mailbokse – har ikke den værdi de bør have for organisationen. I værste fald skader de ligefrem, som hvis det er personhenførbare oplysninger, der viser sig at ligge ulovligt og overflødigt på et drev. Hvordan tager man livtag med at få styr […]

Read More

Document Cleanup paper

Oprydning i Gamle Dokumenter – Del 1

Oprydning i Backlogs af DokumenterDokumenter, der ikke er styr på – ofte på fællesdrev og i mailbokse – har ikke den værdi de bør have for organisationen. I værste fald skader de ligefrem, som hvis det er personhenførbare oplysninger, der viser sig at ligge ulovligt og overflødigt på et drev. Hvordan tager man livtag med at få styr […]

Read More

Archiving Solutions global

Windows 10 set efter i sømmene ifht beskyttelse af persondata

Persondatafordningen, Databekyttelsesloven, Den nye persondatalov, GDPR – kært barn…I går (13/10/17) var der hele to artikler på dr.dk om vores persondatalovgivning. Vi er ikke normalt forkælet med opmærksomhed om vores fagområde. Strator sætter de to nyheder ganske kort i deres faglige kontekst. Her den om Windows 10.Denne artikel – om Windows 10 – handler om kernen […]

Read More

Information Personal Privacy GDPR

Persondatalovgivning – nu med bøder til det offentlige

Persondatafordningen, Databekyttelsesloven, Den nye persondatalov, GDPR – kært barn…I går (13/10/17) var der hele to artikler på dr.dk om vores persondatalovgivning. Vi er ikke normalt forkælet med opmærksomhed om vores fagområde. Strator sætter de to nyheder ganske kort i deres faglige kontekst. Her den om bøder til det offentlige.Persondataforordningen er vedtaget af EU og gælder derfor […]

Read More

Personal Data global

EU Persondataforording: Set nøjere efter

Persondataforordningen træder i kraft den 25. maj 2018 og overlader alle fra små virksomheder til store virksomheder tilbage med lidt over et år tilbage for at sikre, at de kan overholde kravene. Der har været mange debatter om virkningerne, bøderne og forvirringen. Er det noget, som alle virksomheder skal frygte?Det ser ud til, at den […]

Read More

berlingske artikel

Er din virksomhed klar til Persondataforordningen?

I forbindelse med den kommende EU-databeskyttelsesforordning (GDPR/persondataforordningen) står et stort antal virksomheder på tværs af brancher med et øget behov for synlighed og kontrol over deres samlede datastrøm. Strator er et dansk firma med speciale i dokumentstyringsteknologier og -løsninger.Artikel om Strator i Berlingske Business September 2016(Klik her for pdf)

Read More